I denne opplæringen vil jeg gå deg gjennom noen få trinn som viser deg hvordan jeg klarte å lage denne illustrasjonen.

Jeg vil gjerne gi all æren for dette til Chris Haines . Han er en veldig talentfull designer fra Australia og en av depthCore kunstnere.

Da jeg så sin illustrasjon, heter Skin, var jeg veldig nysgjerrig på å forestille meg hvordan han oppnådde resultatet, så jeg tok min egen stil, brukte litt ledig lager og resultatet er faktisk veldig interessant.

Nå som jeg klarte å fullføre arbeidet trodde jeg at jeg vil dele dette med deg.

Endelig bilde forhåndsvisning

Dette er bildet du vil opprette:

Trinn 1

Først og fremst vil jeg gjerne introdusere deg bildene jeg har brukt til dette: bro , speedometer og mer skrap .

Steg 2

Deretter må du kutte ut noen av disse objektene. Du vil bruke disse objektene til å lage hodet. Leseplassene er plassert over objektene jeg har brukt til å lage hodet.

Trinn 3

Nå må du plassere objektene på dokumentet i en ordre. Jeg har tegnet en grov skisse av hodet, så jeg vet hvor jeg skal plassere mine gjenstander.

Trinn 4

Nå må du begynne å plassere objektene du har kuttet en etter en.

Trinn 5

Fortsett å plassere flere objekter. Ikke bare plasser dem når du får dem, endre størrelse, roter, forvandle dem som du vil.

Trinn 6

Som du kan se bruker jeg noen elementer på min fordel. Jeg bruker båndene til å lage håret og noen for å gjøre illusjonen om at hodet har blitt brutt. Også jeg bruker typene maskinnøkler for å gi den litt grafisk effekt. Akkurat som noen stykker faller fra hodet. Jeg bruker også noen stykker til å lage leppene. Jeg vil også slette skissen jeg laget.

Trinn 7

Som du kan se, begynner ansiktet å få sin form. Brikkene kommer sammen. Du må fortsette å legge til flere elementer til du fyller nesten alle tomme flekker.

Trinn 8

Du er endelig ferdig med å skape formen på hodet. Deretter må du jobbe for å skape øyet. Du vil skape øyet ved å bruke noen elementer fra de utklippene du brukte så langt og ved hjelp av børsteverktøyet. Jeg vil bruke noen deler fra skrivemaskinen og belter.

Trinn 9

Deretter må du lage et nytt lag og tegne litt hvitt på det laget som jeg gjorde.

Trinn 10

Deretter må du bruke innstillingene jeg brukte for blandingsalternativene.

Trinn 11

Lag en svart sirkel i midten av øyet som jeg gjorde. Og bruk også mine innstillinger for blandingsalternativene.

Trinn 12

Du har fullført hele byggeprosessen. Nå må du begynne å legge lys og skygger. Først av alt må du slå sammen alle elementene. Deretter må du bruke Burn Tool og begynne å legge til litt skygge. Du må velge en myk børste og også senke Opacity til 15%. Du vil bygge effekten gradvis.

Trinn 13

Fortsett å legge til mer skygge. Også du må bruke Dodge Tool for å legge til litt lys også.

Konklusjon

Du er ferdig med hodet. Det du trenger å gjøre er å sette en fin plassbakgrunn bak hodet eller kanskje lage en for deg selv. Etter at du har laget bakgrunnen, anbefales det at du spiller med farger eller kanskje gjør arbeidet svart og hvitt.

Du kan se det siste fargebildet nedenfor:

Og her er en svart og hvit versjon:

Skrevet utelukkende for WDD av Constantin Potorac

Nyt du opplæringen? Har du prøvd det? Vennligst del dine kommentarer med oss!