La meg først få dette ut av veien: blogginnleggene mine på WDD er ikke til salgs, og jeg har ingen fordel for dette innlegget.

Når det er sagt, vil jeg fortelle deg om min suksess med å finne gode web hosting, samt en god hosting-avtale for WDD-lesere som også lar deg gjøre noe sosialt godt (mer om dette nedenfor).

Å velge riktig web hosting leverandør er en av de vanskeligste forretningsmessige beslutningene jeg har hatt å gjøre.

Jeg skjønte tidlig i spillet at kvaliteten på hosting og support er mye viktigere enn prisen, fordi et nettsted kan bygge eller ødelegge ditt rykte, og jeg ville ikke rote rundt med verter som ville forlade meg i pinlig situasjoner.

Etter å ha jobbet i nettbransjen i flere år har jeg sett min rettferdige andel av hostingfirmaer. Jeg byttet fra to av dem spesielt, Media Temple og Mosso , fordi de ikke klarte å håndtere nettstedets behov, absolutt ikke uten at kostnadene blir ublu.

Min erfaring med Media Temple

Jeg var vert for mange steder med Media Temple (MT) i flere år og var generelt fornøyd med dem. Tross alt er MT annonsert over alt og på det tidspunktet var et flott selskap å være vertskap for.

Etter noen år med suksess vokste MT seg så stort som et selskap at ting gikk nedoverbakke , i hvert fall for mine sider.

Nettene mine gikk konstant ned eller ville bli sakte og ikke reagere . Som om dette ikke var nok, ble deres vanligvis utmerkede støtte gradvis uprofesjonell og uncaring.

De gode teknikerne syntes å bli erstattet av nybegynnere, og deres en gang rask responstid tok til slutt evig. Det var som om støtte ikke var en prioritet for dem lenger.

De syntes å ha for mange uvanlige årsaker til nedetid. Jeg hadde absolutt ikke forventet dette fra å betale topp dollar for hosting.

Min erfaring med Mosso

Så, jeg byttet til Mosso for hosting. Mosso er et veldig godt selskap, og støtten er langt bedre enn MTs etter min mening.

Imidlertid, på grunn av sin "sky server" load-balancing system, er jeg igjen som en bruker med svært lite kontroll over baksiden av nettstedene mine .

For eksempel hadde jeg ingen måte å endre bestemte innstillinger i .htaccess-filen eller få den informasjonen jeg trengte fra serverloggene.

Dessuten ble båndbredden og beregningen av overføringskostnader overordnet: Webdesigner Depot er et stort nettsted og kan få titusenvis av besøkende på en enkelt dag.

Selv om Mosso var et meget profesjonelt selskap, la infrastrukturen ikke meg til å tilpasse serveren til mine behov , og tjenesten var sannsynligvis en av de dyreste der ute.

Ting blir bedre: Min erfaring med en HOSTING og UK2Group

I flere uker var jeg utilfreds med Webdesigner Depots hosting situasjon. Nettstedet gikk sakte, og kostnadene økte da det ble mer og mer populært.

Det var da jeg fikk en epost fra Nick Nelson, Global Commercial Director at UK2-gruppen , som eier mange merker, inkludert ANHosting . Nick ville hjelpe meg med å løse min hosting-krise.

Jeg hadde aldri hørt om UK2-gruppen eller ANHosting før, så jeg var motvillig til å være vert for dem, spesielt siden så mange andre web hosting-leverandører kontakt meg kontinuerlig med lignende tilbud.

Men han overbeviste meg om at deres tjenester var forskjellige og å se nærmere på dem.

Etter noen undersøkelser fant jeg ut at UK2 Group ble stiftet i 1998 og er faktisk et av de største webvertselskapene i verden .

Jeg har også funnet noen gamle artikler der folk klaget over ANHosting, men det var før det ble kjøpt av UK2 Group, så ting er annerledes nå.

Nå, la oss være ærlige: med hosting får du det du betaler for. Men til slutt er støtten bak produktet det som betyr mest for meg. Addesignert Depot er riktignok ikke på ANHostings plan på $ 6,95 / måned, men alle UK2-gruppens kunder får støtte fra samme lag , som er basert i USA og svarer på samme ledelse.


Jeg har vært vert med dem en stund nå, og så langt er jeg veldig imponert. Her er det jeg liker om dem:

 • Utmerket støtte
  Støtte er det viktigste aspektet ved hosting for meg. ANHosting og UK2 Groups andre hosting-leverandører støttes av et team med stor stab basert i Chicago og Utah. Mens de fleste selskaper utarbeider sin støtte, skifter UK2 Group til insourcing, som rapportert av The Register .
 • Rask servere
  Webdesigner Depot laster alltid raskt nå og har en rask responstid. UK2-gruppen kjøpte ANHosting i desember 2007 og kort etter migrert til SoftLayer. Jeg er ingen techie, men fra det jeg har lest, er serverne og nettverket på SoftLayer toppklasse.
 • Håndterer Digg-effekten
  Artikler fra Webdesigner Depot har dukket opp på Diggs hjemmeside uten å forårsake at webområdet krasjer eller blir uforsvarlig. Jeg kjenner til andre nettsteder som deler samme server som jeg er på, og er også ofte på Digg, og når de er, reduserer de ikke nettstedet mitt. Jeg burde tydeliggjøre at du ikke kan forvente en $ 6,95 / måned hosting konto for å kunne håndtere Digg-effekten hver gang, men ANHosting vil jobbe med deg, og det har mange produkter bygget for å håndtere slike effekter, for eksempel VPS.NET og 10TB.com . Hvis du vet at du vil få en spike i trafikken, ta kontakt med ledere på forhånd, og de vil få det til å fungere.
 • Overføringshjelp
  Hvis du er med en annen hosting leverandør, som jeg var, men frykt ideen overføre til et bedre vertsfirma, ikke fortvil. Teamet i UK2 Group vil hjelpe deg med å overføre nettstedet ditt. Det hjalp meg med meg og forsikret meg om at det ville gjøre det samme for deg. Bare gi dem beskjed om at du er en Webdesigner Depot-leser og ønsker å overføre til en av deres selskaper.
 • Datasikkerhet
  Sikkerhetskopier skjer flere ganger om dagen og holdes for en stund, noe som gir meg trygghet. Hver UK2-gruppeserver er også sikkerhetskopiert. Spør om pakker som støtter R1Soft-sikkerhetskopier for ekstra komfort; ellers pakken $ 6,95 / måned inkluderer sikkerhetskopier en gang om dagen, hvis det fungerer for deg.
 • Masse båndbredde
  UK2-gruppen gir masse båndbredde, selv med deres laveste pakke, og gir så mye som 10 TB på deres dedikerte servere . Også, de kutter deg ikke uten varsel hvis du går over grensen, som mange andre verter gjør. De jobber med deg, og vet at nettstedet ditt er din prioritet.

Summer of Social Good: Eksklusivt tilbud for WDD-lesere

Denne sommeren vil UK2Group delta i Sommer av sosiale gode med Mashable.com og mange andre partnere.

Fra og med i dag dra nytte av noen av tilbudene nedenfor, og UK2Group vil donere $ 100 til Summer of Social Good for hver registrering!

Registrerer på enten Midphase.com eller ANHosting.com og bruk kupongkoden " {$lang_domain} "For å motta 3 måneder gratis hosting på toppen av kjøpt sikt. Bare registrer deg i minst 12 måneder, hold deg i minst 31 dager, og de donerer $ 100 til denne store årsaken (og du får god hosting samtidig!).

Midphase og ANHosting ærer en 30 dagers spørsmål, spurte pengene tilbake, så det er ingen risiko.

Vi håper å øke $ 10 000 i sommer for veldedighet . Så, hjelp oss ved å registrere deg og la oss gjøre noe bra. ;)

Hvis du har noen spørsmål eller bekymringer, har Nick gitt meg tillatelse til å legge inn e-postadressen her, slik at du kan kontakte ham direkte med spørsmål eller bekymringer: nick.n [at] uk2group.com