Jeg innrømmer fullt ut mine dager med bastardness, besatt av suksess, og krever makt over andre for hevn og glede, som ønsker å stå på andres kropper for å øke min status i livet.

Jeg ser tilbake på disse dagene med litt nostalgi, men for det meste skam, og ryster på hvor mange tread samme vei. Jeg er menneskelig, og mens det kan kjøpe meg litt unnskyldning, føler jeg at jeg forstår bedre måter som kommer på av det slående livet, har en tendens til å sloss ut, og overføringen av denne kunnskapen kan kjøpe meg noen karma poeng, litt sympati av de som står på min grav, en nikk for forståelse eller et behagelig sted for beinene mine på en utbrent planet.

Er det for langt? Jeg kan aldri fortelle når jeg begynner å vokse lyrisk.

Likevel tar de dødelige synder av sjalusi og stolthet deres toll på de av oss som klatrer kun suksessens stige for å falle ned senere.

GAL

Jeg har flere favorittleksjoner som jeg formidler når jeg snakker med studenter eller unge designere, en av dem er et sitat fra slutten Jackie Gleason ; "Vær snill mot menneskene du møter på vei opp, fordi du møter dem på vei ned!"

Jeg ble påminnet om dette den andre dagen da jeg koblet sammen med en illustratør som kommenterte med gledelig vantro på karrieren min som forfatter og kunstdirektør for MAD Magazine . Min første tanke var: Har jeg slått ham ned da han søkte på å jobbe for meg?

Heldigvis hadde jeg bare vært en bastard til en person, og til min tilbakemelding, fortjente han det. Selv om jeg kjente folk jeg hadde vendt seg bort, hadde jeg ikke en god mening av meg, og noen sa det høyt på internett. Illustratøren, til min lettelse, fortalte at han ikke hadde brukt, og hadde for mye tvil om at han ville være i stand til å konkurrere med greats som Jack Davis , Mort Drucker , Don Martin , Antonio Prohias , Dave Berg og George Woodbridge , for bare å nevne noen av de dinosaurene som laget bladet ikonet det er ... eller rettere sagt, da det er enda en leksjon i å falle fra toppen.

"Utvikle suksess fra feil. Motløshet og fiasko er to av de sikreste trinnene til suksess. "

- Dale Carnegie

Det var en tøff posisjon å ha. Å være litt av en kjendis, men uten paparazzi prøver å få oppskudd av meg da jeg forlot limos; Jeg har alltid hatt undertøy bare i tilfelle, selv om de var thongs.

Men det var mange folk som ønsket autografer og steder jeg kunne klippe linje og hoppe fløyel tov med bare en presentasjon av visittkortet mitt. Venner elsket å introdusere meg til sine venner, og mens jeg aldri fortalte butikkeiere i nabolaget mitt hva jeg gjorde for livet, etter et lite intervju på et populært TV-show The Anti Gravity Room , hvilke spotlighted tegneserier, musikk, videospill og popkultur, fant jeg at det var flere fans av showet og MAD enn jeg hadde trodd, og jeg ble en nabolagkjendis.

Verden på foten din via Shutterstock

Ofte fawning jeg mottok tvunget andre forvirrede kunder på hjørnet pizza parlor å spørre telleren gutta som jeg var. De fleste ga ikke en titterly twat om MAD, men nok gjorde for å spre ordet fra pizza sted til deli, bagel butikk og renseri.

Nok kjærlighet til å smile og føle seg viktig blant mine naboer, men ikke nok til å frykte at barna mine ble kidnappet og holdt for løsepenger.

Jeg holdt til og med en crap-load av MADs i min Messenger-veske for å gi ut til barna på min blokk, noe som kan betraktes som barnemishandling av noen som trodde bladet var søppelfull, noe som er et kompliment for MAD. Naturligvis, jeg likte oppmerksomheten.

Med kraft kommer imidlertid en stor byrde og mange hodepine. Når venner og bekjente tror at du er deres enkle inngang til det som var den fremste humormagasinet som gjorde karriere for illustratører og forfattere, er det moralske dilemmaet om å gjøre det som er best for bladet og bryte hjerter eller hylle faglige standarder og gi arbeid til de som ikke har rett for utseende og følelse av ditt livsblod.

Mye for min skam, jeg gled et par ganger og resultatene var ikke pen. Jeg mistet venner i lang tid da jeg måtte fortelle dem om de skuffende resultatene de leverte og ta treff fra høyere oppdrag om hvorfor jeg ville kaste bort budsjettet på slike dårlig illustrasjonsleverandører.

Det herdet mitt hjerte som jeg skjønte sannheten til et anonymt anførselstegn jeg en gang hørte: "en lur er en modig mann med barn og et boliglån."

Jeg følte at min bastardness stiger for å overleve, og jeg begynte å lage fiender. Det er linjen som må krysses når du er ansvarlig.

«Det er langt bedre å tørke mektige ting, for å vinne herlige triumfer, selv om de er kontrollert av feil ... enn å rangere med de fattige ånder som ikke liker eller lider mye, fordi de lever i en grå skumring som ikke vet seier eller nederlag.»

- Theodore Roosevelt

Det var fortsatt ingen glede å slå folk ned da de viste sine porteføljer til meg.

Hvert år vil en lokal skole ha sin illustrasjon og tegneserie eldre komme til DC Comics, der MAD var plassert, eid av den gigantiske Warner Bros. Corporation, og det ville alltid være minst ett barn som panted på å møte meg som jobber for MAD var hans / hennes livs drøm. Å slå dem ned, selv med den vanlige oppmuntringen til å holde kontakten som karriere og talent, vokste, var ikke en lett oppgave.

Ser inn i øynene til de som drømmen har nettopp blitt dashed; hvis du tror du vil ha det så har du noen veldig store problemer.

Da jeg først startet på MAD, satte meg en redaktør som hadde vært med bladet for nesten hele historien, og forklarte ansvaret for å være en del av et verdensomspennende ikon. Kanskje jeg var bare ung eller naiv, men jeg kunne ikke forstå hvilken kraft en publikasjon kunne ha. Jeg trodde han var dramatisk og ga mer troverdighet til sin langtidse arbeidsgiver og til en viss grad det var sant. Han var begeistret og fryktet av illustratører og forfattere, og hans bakre ende var konstant fuktig fra ass-kyssende folk, og håpet han ville ansette dem. Da han ble tvangspensjonert, avsluttet han livet. Han har ikke lenger betydning i sin lille del av verden. Han levde på, men det meste av det som var inne i han døde.

Golden Books

Da min tur kom for å unnslippe skiftende magasin, da det hoppet haien ikke gjennom nødvendighet, men ved tåpelige bedriftsbeslutninger, landet jeg på Golden Books , kjent for de små bøkene med den gyldne ryggraden. Et annet ikon for publisering, men jeg skulle lede designen til en japansk eiendom som akkurat hadde kommet til Amerika - Pokémon.

Når nabolaget barna spurte meg om kopier av MAD, rynket de på tapet av disse freebies. Da jeg tilbød dem Pokémon-gjenstander, eksploderte de små hodene nesten. Jeg var fortsatt en nabolagkjendis, minst blant syv til tolv åringer.

Forespørkene kom fremdeles fra de nær meg, drømmer om å være forfatter eller illustratør av barnebøker. Jeg hadde lært min leksjon og var mer komfortabel med å si "nei!"

Hallmark

Livets formuer så meg flytte over hele landet, to ganger av familiens grunner og en gang til for virksomheten. Jeg var heldig og fortsatte å lande jobb med ikoniske amerikanske selskaper, som holdt mitt resumé imponerende og friskt. Jeg trodde jeg ville pensjonere fra min siste arbeidsgiver, fremdeles på toppen av spillet mitt. Økonomi hadde en annen retning i tankene.

"Vi alle klarte ikke å matche våre drømmer om perfeksjon. Så jeg vurderer oss på grunnlag av vår fantastiske mangel på å gjøre det umulige. "

- William Faulkner

Etter massive oppsigelser og tvungen pensjonering av aldring, høyt betalte arbeidstakere på Hallmark Cards (selv om de vil argumentere for at det var begrunnelsen bak valgene eller hvem som bodde og hvem gikk), fant jeg meg selv i en liten by, på jakt etter muligheter som bare var det er ikke der.

Som dager endret seg i måneder og så mange år, var det åpenbart at "ung og billig" hadde blitt ansettelsesgrunnlag for mange, om ikke alle bedrifter og jeg var ikke ung eller billig nok.

Looking for a job

Arbeidsledig bilde via Shutterstock

Mine kolleger fra hele min karriere begynte åpent å diskutere depresjonen deres ved ikke å kunne finne arbeid, åpenbare tidsavbruddssvikt og spørsmålet om hvor de går fra sine år med høye lønninger og store stillinger hos de mest kjente selskapene i Amerika.

En venn ropte til meg om hvordan hun ble tvunget til å ta en jobb i en bank da hun tidligere hadde gjort en sekssifret lønn som kreativ leder for et velkjent farmasøytisk reklamebyrå.

Det var ikke bare pengene - det var tap av prestisje og evnen til å sette designstandarder, og skape globale designprosjekter. Noen venner forlot feltet helt, ikke ønsket å møte tidligere kolleger og forklare hva de følte var under deres fortjente evner.

En annen venn, en kreativ direktør for Playboy Enterprises og en tidligere skolekammerat fra School of Visual Arts i New York City, var rasende enn de fleste av mine kolleger; hvem ville ikke være? Han pleide stolt å sende meg bilder av seg selv ved siden av nakne lekekamerater av måneden.

"Vi dro til en av de beste kunstskolene i verden, og vi kan ikke finne jobb?" Ropte han over telefonen, "Vi kan ikke finne jobb !?"

Jeg følte sin frustrasjon som mange av mine kolleger fra alle selskaper kontaktet meg for navnene på rekrutterere og stønner over desperasjonen om ikke å kunne gjenvinne en likestilling igjen.

freelance

Jeg vil gjerne si at jeg var roligere om muligheten til å gjøre mindre og jobber freelance til dagen jeg døde, men det er ikke sant.

Mens en gruppe designere på en bransjebegivenhet i New York, snakket en designer om sitt verdensberømte stykke og hvor mye han laget av det. Nesten uskyldig ... med ondskapsfull avorethought, innrømmer jeg at jeg påpekte at han hadde gjort det prosjektet for tjue år siden og spurte hva han hadde gjort i det siste. Han kunne ikke hente noe nesten like imponerende. Jeg måtte også ta opp at han forlot sitt langsiktige kontor for et mindre sted. Han var sjokkert, jeg visste om det, da han ikke ville at folk skulle tro at han ikke hadde det bra. Han var ikke, og hans fall fra toppen var bein knusing ... til hans ego.

Suicide

Selvmordsbilde via Shutterstock

Det var ikke så mye kraften jeg savnet, men plutselig tok bestillinger og måtte være på bunnen av Design-for-komiteen var galning (ingen ordspill ment). Som leder av en kreativ avdeling hadde jeg vært i stand til å forsvare designbeslutninger, men i bunnen måtte jeg bite tungen min da den 25 år gamle kreative regissøren ville våte buksene hans som subjektive meninger landet på hans eller hennes skuldre. Jeg ønsket å riste dem og gi mentorly råd , som jeg gjør nå gjennom skriving, men jeg forblir alltid stille og flyttet på når prosjektet var over.

"Suksess er ikke endelig, feil er ikke dødelig: Det er motet til å fortsette som teller."

- Winston Churchill

Mange av oss fant freelancing tvunget på oss hvis vi ønsket å bli i det kreative feltet. Noen valgte å bruke sine ferdigheter som illustratører for å male enger og overskyet himmel. Designere begynte å se på andre hjørner av bransjen med papirvarer , app utvikling og håndverk å bli solgt på Etsy .

Når du er kreativ, er det alltid en måte å tjene penger på. Det vil ikke være en bedriftslønn og fordeler, men i det lange løp, kjøper penger lykke? Dorothy Parker skrev en gang: "Penger kan ikke kjøpe helse, men jeg ville slå meg til en diamantbelagt rullestol."

Bortsett fra det, hvordan erstatter man smilet av en jobb som jobber med nakne kvinner? Å være ansvarlig for en stab av mennesker er også en vanskelig ting å glemme. Det er ikke så mye kraft, i hvert fall i mitt tilfelle. Jeg foretrukket å blande folk rundt for å spille til deres styrker enn å måtte brenne dem.

Jeg tok stor glede ved å se på at unge vokste i karrieren og hyret mange praktikanter for å hjelpe dem på vei. Det gjorde jeg riktignok også som å sette jerks av verden på sine steder.

På bunnen av stigen så jeg noen virkelig dårlige ledere og skjønte hvor godt jeg hadde vært med staben min og hvor heldige de skulle ha meg. Daglig lidelse av ledelsen buffoonery tar sin avgift på et ulykkelig personale.

Jeg skulle ønske jeg kunne si at jeg er annerledes enn mine jevnaldrende og har ingen kjærlighet til min faller inn i uklarheten , som det var. Jeg vil ikke pensjonere rike, men igjen, hva designer gjør? Jeg brenner inne når jeg tar på seg en idiot som ønsker å ansette meg for et lavbetalt designprosjekt, og jeg vil rope, "vet du hvem jeg er?" Men de ville ikke bry seg da de leter etter å ansette et par av hender med en datamaskin med design programvare, klar til å ta micromanaged retning med megalomaniacal holdning.

Så jeg prøver bare å huske at jeg klarer å betale regningene mine, ta tid med barna mine, designe en flyger for skolen deres nå og da og høre dem si hvordan deres venner, selv om det var "kult". Jeg er stolt av å designe meg og skrive og nyt applaus av studenter og unge designere når jeg snakker med dem og håper at mine ord vil leve videre utover meg, i en arv av noe slag.

Jeg fortsetter å designe og ta glede på prosjektene som har minst 90% av fingeravtrykkene på dem.

The future

Gårder nytt bilde via Shutterstock

Da jeg begynte min kreative karriere, pratet en berømt designer engang med meg på et designarrangement. Jeg spurte hvorfor unge reklamer var så ekkel, men de som virkelig gjorde det var så hyggelige. Han smilte og svarte: "Fordi det er hele rommet på toppen og dyrebart lite rom på bunnen!"

Kanskje jeg ble vant til "rommet" eller årene det bare bløt meg ut. Kanskje det bare falt meg ut for resten av livet mitt?

"Husk at feil er en hendelse, ikke en person."

- Zig Ziglar

I et år hvor for mange venner har slått mot kreft, ser far min forfall raskere mot finalitet, og føler vondt på kalde regntunge dager litt mer enn min ungdom når hvert knust bein og skjult kjøtt var et rødt merke av mot, jeg bli deprimert ved å kjøpe neoprenbraketter til armene mine, knærne og håndleddene for å lindre smerten av disse uhellene fra å leve livet til sitt fulle ... dumt vil noen skje.

Da en av de små arrlige hendelsene var en stor motorsykkelulykke, trodde jeg ikke at jeg ville gjenvinne bruken av min høyre hånd. Jeg gjorde det, men karrieren min som illustratør var over. Jeg møtte utfordringen ved å pakke hånden min rundt en datamus og bli en designer. Åpenbart, ifølge denne artikkelen gjorde jeg godt nok til å være lykkelig.

Merkelig nok, mens jeg savner den daglige løpingen av viktige kreative avdelinger, må jeg også si at jeg ikke går glipp av presset om å være på vakt og å være ansvarlig for andre og noen ganger styrker sine egne håp og drømmer.

Jeg likte aldri den delen.

Jeg føler min egen dødelighet mer i disse dager, og må ta opp i det jeg har - jeg er fortsatt i live og livet er alt. Nyt hva du har, mens du har det og velkommen hvilken forandring du gir. Møt det forandre hodet på, med styrke og hensikt, eller la det spise deg oppe inne. Mitt råd til min venn som jobbet for Playboy var, "det finnes alltid andre veier for reklamer, og du kan finne bilder av naken kvinner overalt på internett."

Så, hvis du er i en posisjon hvor du føler deg urolig over karriereoppgangene dine og nedturer, bare ta glede i å være kreativ. Hvert design er viktig, enten det gjelder skole bowling eller den nye logoen for Microsoft. En av disse designene kan til og med tillate deg å bruke nakenbilder!

"Den eneste virkelige feilen i livet er ikke å være tro mot det beste man vet."

- Buddha

Har du kommet til rette med din karriere og tar et skritt ned? Har din karriere vært en rutsjebane eller har du en stabil posisjon? Del dine erfaringer i kommentarene.