Ikke prøv å være så fin i webdesign.

Ok, la meg forklare at ...

Om et år eller så siden gjorde jeg en forferdelig feil: Jeg prøvde å være morsom; Nærmere bestemt prøvde jeg hånden på stand-up komedie. Jeg satte meg ned, skrev ut en haug med vitser som jeg fant morsomt; og samlet noen elektroniske bekjente i videochatt for å prøve dem ut. Jeg gjorde det på denne måten fordi jeg bor i Mexico, men mitt morsmål er engelsk.

Og her er det jeg fant ut: Med mindre folk allerede kjenner deg, kan de ikke umiddelbart forstå deg når du prøver å være smart. De pleier å ta det du sier, bokstavelig talt. Også, de vil bare stole på deg med en vits som har en lang oppsett hvis de allerede tror du er morsom. Også, meksikanere kan ha en veldig mørk og subtil sans for humor som ikke oversetter til alle andre, og det har gniddt seg på meg. Den eneste meksikanske i det virtuelle rommet var min største fan.

Cleverness er overvurdert; Subtilitet er ubrukelig

I webdesign er de to første punktene de som virkelig gjelder: Kløften er overvurdert; Subtilitet er ubrukelig.

Bare gi dem det de vil ha, uten å få dem til å hoppe gjennom mentale hoops. Som komiker svikte jeg mitt "publikum" ved å presentere dem med små gåter. Jeg mener, jeg trodde de var bare klare referanser med åpenbare punchlines. Jeg skjønte at hvis de bare tenkte på det for en delt sekund, ville de le som om jeg gjorde det. Det var dumt av meg.

Når folk går til en komiker, vil de ikke ha gåter. De vil ha latter. Det er derfor noen av de mest åpenbare vitsene kan bære hele karriere. Det er derfor komikere vanligvis starter et sett med raske, nesten garanterte vitser. Når de har fanget oppmerksomheten til publikum - når publikum stoler på at de skal levere latterene - de kan gå inn i subtler materiale og lengre vitser.

Når folk surfer på Internett på jakt etter informasjon, vil de ikke at nettsteder skal være gåter. De vil ikke ha referanser eller klare gimmicks. Disse tingene kan være en fin bonus (eller påskeegg), men brukerne må ikke komme igjennom dem for å komme til den informasjonen eller produktet de ønsker.

Så hva gjør du akkurat for å slutte å gjøre?

Jeg er så glad du spurte! La oss takle subtilitet og overveldet intelligens i UX Design: Hver gang noen kommer opp med en nybegynnert form for navigering, en altfor kunstnerisk layout, eller skjuler innholdet bak unødvendige klikk, gråter Sir Tim Berners-Lee. Slutte å lage Sir Tim gråte.

Hver gang noen ... skjuler innholdet bak unødvendige klikk, gråter Sir Tim Berners-Lee

Jeg sier ikke å aldri gjøre noe nytt eller interessant med layoutet ditt. Jeg sier at du må være mer forsiktig med det. Hver gang du vurderer en helt ny tilnærming i webdesign, spør deg selv om det skal gjøre det enklere eller vanskeligere for brukerne å finne. Deretter spør du noen brukere. Alle brukere. For kjærligheten til alt som er hellig, slutte å gjemme informasjon og brukergrensesnitt som folk trenger.

Nå, på mobile enheter, kan det hende at det er noe fornuftig å skjule navigasjonen bak en ekstra trykk, men det er virkelig grensen. På tabletter og stasjonære datamaskiner bør primærnavigering bare ikke skjules. Det burde bare ikke. Det er ingen god grunn. Estetikk er ikke en god grunn.

La oss ta et annet eksempel: skjemaer. Det er ingen grunn til at de ikke skal se ut som skjemaer. Uansett hvor smart det ser ut til å gjøre tekstinnganger, ser ut som noe annet, det er egentlig ikke en stor hjelp. Ikke med mindre du setter opp et skilt som sier, "Klikk her, og her, og her ...", og så jobber du bare med deg selv.

Ja, skjemaer er noen ganger stygg, kjedelig og frustrerende - akkurat som i offline verden. Kan de bli bedre? Ja, men bare så lenge de fortsatt er gjenkjennelige som skjemaer. I det øyeblikket de ser ut som noe annet, må brukerne bruke ekstra tid på å finne dem ut. Gratulerer! Du har gjort skjemaer mer irriterende.

Bittene på nettstedet ditt, som brukerne faktisk samhandler med, trenger ikke å være smart, nyskapende eller subtile. De trenger bare å jobbe.

På Subtile UI Blomstrer

La oss adressere UI-design neste: slipp skygger, gradienter og kontrast. Spesielt, la oss snakke om det nesten fullstendige mangel på kontrast på enkelte nettsteder. Jeg innrømmer at dette er en felle jeg har falt i mange ganger, meg selv: Vennligst ikke se på min nåværende skriveportefølje, jeg skal bare omdanne den på nytt.

Når du lager en gradient eller en dråpe skygge, kan det være fristende å gjøre det så lite som mulig. Lys grå ting på hvite bakgrunner ser elegant ut. Eller i det minste er det noe vi forteller oss selv. Sannheten er at hvis brukeren ser på nettstedet ditt på en skjerm hvor det ikke er riktig kalibrert riktig, kan mange av disse detaljene forsvinne helt.

Hvis du er avhengig av noe som en dropshadow eller gradient for å skape affordances (eller ledetråder om hvordan grensesnittet fungerer), vil det være alvorlig å påvirke brukervennligheten når disse detaljene forsvinner. Det er en annen slags subtilitet, ja, men det må tas opp.

Konklusjon

Ikke hold tilbake. Vær modig med farger, kontrast og brukeropplevelse. Bli gal! De eneste virkelige begrensningene bør være brukervennlighet og effektivitet. Og dermed mener jeg ikke gjemmer innholdet eller funksjonene som brukerne leter etter.

Metaforisk treffer dem i ansiktet med det de ønsker. Det er det de vil ha.